ترفند واتس اپ به شما امکان می دهد 'حالت مخفی' را فعال کنید تا آنلاین ظاهر نشوید یا 'تایپ کنید'

فن آوری

با بیش از دو میلیارد کاربر در سراسر جهان،واتس اپبدون شک یکی از محبوب ترین برنامه های پیام رسان است.

اگر از واتس اپ استفاده می کنید، احتمالاً اصول اولیه را ندارید، اما تعدادی از ویژگی های مفید وجود دارد که ممکن است از آنها آگاه نباشید.



یکی از ساده ترین ترفندها به شما امکان می دهد تنظیمات حریم خصوصی خود را تغییر دهید تا مخاطبین شما نتوانند ببینند آخرین بار چه زمانی آنلاین بوده اید.

ویژگی «آنلاین» واتس‌اپ روی پیش‌فرض تنظیم شده است و به مخاطبین شما می‌گوید آیا آنلاین هستید.

واتس اپ توضیح داد: اگر مخاطبی آنلاین باشد، واتس اپ را در پیش زمینه دستگاه خود باز کرده و به اینترنت متصل است. با این حال، لزوماً به این معنا نیست که مخاطب پیام شما را خوانده است.



در همین حال، 'آخرین بازدید' به آخرین باری که از WhatsApp استفاده کرده اید اشاره دارد.

(تصویر: Photothek از طریق Getty Images)

به طور پیش‌فرض، واتس‌اپ تنظیمات حریم خصوصی شما را طوری تنظیم می‌کند که به هر مخاطبی اجازه می‌دهد تا رسید خواندن، آخرین بازدید، درباره و عکس نمایه شما را ببیند.



با این حال، می‌توانید این تنظیمات را تغییر دهید، به این معنی که دوستانتان نمی‌توانند ببینند آخرین بار چه زمانی آنلاین بوده‌اید:

    1. WhatsApp را در تلفن هوشمند خود باز کنید
    2. روی نماد تنظیمات در سمت راست پایین صفحه ضربه بزنید
    3. روی Account ضربه بزنید
    4. روی حریم خصوصی ضربه بزنید
    5. روی «آخرین بازدید» و سپس «هیچکس» ضربه بزنید
    6. همچنین می‌توانید رسیدهای خواندن را در پایین صفحه خاموش کنید
    در حال بارگذاری ویدیوویدیو در دسترس نیستبرای پخش کلیک کنید برای بازی فشار دهید ویدیو به زودی به صورت خودکار پخش می شود8لغو کنیدالان بازی کن

    چند نکته مهم وجود دارد که باید به خاطر بسپارید:

    - اگر آخرین بازدید خود را به اشتراک نگذارید، نمی توانید آخرین بازدید دیگران را ببینید.

    - اگر رسیدهای خوانده شده را خاموش کنید، نمی توانید رسیدهای خوانده شده از افراد دیگر را ببینید. رسید خواندن همیشه برای چت گروهی ارسال می شود.

    - اگر مخاطبی رسید خواندن را غیرفعال کرده باشد، نمی توانید ببینید که به روز رسانی وضعیت شما را مشاهده کرده است.

    برنامه های موجود در آیفون

    جدیدترین علم و فناوری

    در حالی که هیچ راه رسمی برای پنهان کردن زمانی که آنلاین هستید وجود ندارد، یک راه حل زیرکانه برای کاربران آیفون در iOS 13 وجود دارد.

    روبرت ریندر بندیکت کامبربچ

    منتظر بمانید تا پیامی به آیفون شما برسد تا یک اعلان در صفحه قفل شما ظاهر شود.

    اعلان را فشار دهید، و متن کامل ظاهر می شود - می توانید به پایین اسکرول کنید تا پیام را به طور کامل ببینید.

    بهتر از همه، در حالی که پیام را خوانده اید، تیک آبی را تحریک نمی کند، یا نشان نمی دهد که آنلاین هستید!

    [data-redesign-embed]' data-priority='1' data-rec-type='WhatsHot' data-source='https://recommendations.data.tm-awx.com/fallback/mostReadChannel' data-count ='3' data-display='list' data-numbered='true'>بیشترین خوانده شده
    از دست نده